Nyt stort Skriv Selv område på BogForum

Jeg er medarrangør af den store fornyelse på BogForum i år. Et meget stort område – hele Centerhallen – hvor fokus er på hvordan bøger bliver til. Jeg har siddet i programudvalget for Saxo-scenen, hvor der vil være 50 indlæg over de tre dage om at få idéer, skrive, redigere og meget mere. Og jeg er arrangør af NewPub Marked – 150 kvm markedsplads hvor du kan møde omkring 100 selvstændige forfattere, mikroforlæggere, grafikere, redaktører og mange andre. Køb bøgerne direkte af forfatterne – og hør hvordan de hver især grebet arbejdet an.

Jeg vil selv stå meget i Info-standen på NewPub Marked, hvor du er velkommen til at komme og vende udfordringer i dit bogprojekt med mig.

Udover de to store områder, som jeg er involveret i er der en række stande hvor du kan møde forfatterskoler, trykkerier, medudgiverforlag og meget andet.

Læs BogForums pressemeddelelse om alt det nye

BogForum 2016 website

2 tanker om "Nyt stort Skriv Selv område på BogForum"

  1. Ole, Facebook er virkelig forudsætningen for at sådan noget som NewPub overhovedet er muligt. Ikke bare er det enormt enkelt at bruge og dagligt nærværende for alle medlemmer, der vælger at abonnere på notifikationer. Det er også enormt effektivt at kommunikere gennem i lukkede projektgrupper.
    Vi har haft en “hemmelig/usynlig” gruppe for alle udstillerne, hvor dokumenter kan deles og alle kan bidrage meget effektivt.
    Skulle vi klare os uden Facebook, ville omkostningerne til kommunikation og projektledelse være langt dyrere og endda langt ringere.
    Det er muligt at oprette en profil på Facebook uden at tilknytte nogen venner og kun tilmelde sig den ene relevante gruppe man ønsker at deltage i. Det vil jeg anbefale.

Der er lukket for kommentarer.