Nyt stort Skriv Selv område på BogForum

Jeg er medarrangør af den store fornyelse på BogForum i år. Et meget stort område – hele Centerhallen – hvor fokus er på hvordan bøger bliver til. Jeg har siddet i programudvalget for Saxo-scenen, hvor der vil være 50 indlæg over de tre dage om at få idéer, skrive, redigere og meget mere. Og jeg er arrangør af NewPub Marked – 150 kvm markedsplads hvor du kan møde omkring 100 selvstændige forfattere, mikroforlæggere, grafikere, redaktører og mange andre. Køb bøgerne direkte af forfatterne – og hør hvordan de hver især grebet arbejdet an.

Jeg vil selv stå meget i Info-standen på NewPub Marked, hvor du er velkommen til at komme og vende udfordringer i dit bogprojekt med mig.

Udover de to store områder, som jeg er involveret i er der en række stande hvor du kan møde forfatterskoler, trykkerier, medudgiverforlag og meget andet.

Læs BogForums pressemeddelelse om alt det nye

BogForum 2016 website