Foredrag og oplæg

5 m

Jeg tilbyder nedenstående fire oplæg/workshops, men tilpasser også foredrag og workshops efter behov:

Få hul på din skrivedrøm

Varighed: Kan tilpasses fra 30-45 min. + efterfølgende spørgetid
Ifølge en undersøgelse fra 2008 drømmer op mod hver fjerde voksen dansker om at skrive en bog. Men det er kun en promille der nogensinde når så langt. Dette inspirationsoplæg kan hjælpe mange til at få hul på drømmen om at skrive – og skrive noget som kan tage form som en bog. Ikke for at vi nu alle skal blive ”forfattere”, men simpelthen for at afdramatisere skrivningen, så den kan blive en lystfuld beskæftigelse og berigelse for mange flere. Skulle der også komme nye fine forfatterskaber ud af det, er det bestemt en bonus.
Artikel fra Information om danskernes skrivedrømme: http://www.information.dk/218067

Målgrupper: Biblioteker, uddannelsesinstitutioner, aftenskoler, virksomheder etc.

Kom i havn med din skriveproces

Varighed: 1,5-2,5 timer inkl. dialog – foredrag + Q&A
Hundredtusinder af danskere skriver og drømmer om at udgive en bog. Men en meget stor del hænger fast i en alt for lang – hvis ikke uendelig – skriveproces. Jeg gennemgår de typiske vildveje vi bevæger os ud af når vi skriver, og kommer med en stribe konkrete værktøjer til at få fokuseret teksten, ryddet ud i det overflødige og begynde at se den færdige bog for os. Kurset er lige værdifuldt om man skriver skøn- eller faglitteratur.
Max. 20 deltagere

Målgrupper: Biblioteker, uddannelsesinstitutioner, aftenskoler, virksomheder etc.

Sådan kan du producere og udgive din bog

Varighed: Kan tilpasses fra 2-3 timer + inkl. spørgsmål
Mulighederne for at udgive bøger er på få år blevet revolutioneret og demokratiseret. I dag kan enhver privatperson i princippet udgive en bog og distribuere og sætte den til salg både i Danmark og internationalt. Foredraget giver indblik i praktisk tilrettelægning og produktion af papirbøger, bogbranchens it-systemer, distributionsløsninger m.v.  Og peger på hvordan den enkelte kan vælge sin vej ud på bogmarkedet – med eller uden et forlag ved hånden.

Målgrupper: Biblioteker, uddannelsesinstitutioner, aftenskoler, skrivegrupper etc.

Bogmarkedet under forvandling

Varighed: Kan tilpasses fra 30-60 min. + efterfølgende spørgetid
Det danske – såvel som det internationale – bogmarked er under fuldkommen forvandling. Forlagene er nu blot en af mange veje til udgivelse. Bøger udgives parallelt i trykt form og som ebøger til både download og streaming. Sms-litteratur, print-on-demand, flatrate abonnementer osv. er begreber som mange endnu ikke har taget til sig, men blot et trin i en udvikling vi langt fra har set udfoldet.
Dette oplæg/foredrag tilpasses efter behov. Jeg har tidligere optrådt med oplæg ved bl.a. Beijing International Book Fair, Scandinavian Executive Publishing Meeting, Grafisk Arbejdsgiverforenings Årsmøde og De Nordiske Forfatterforeningers Årsmøde.

Målgrupper: Interesseorganisationer, branchevirksomheder, konferencer, biblioteker etc.

***

Kontakt mig for at høre mere om muligheder og priser
– se venstre kolonne

 

Rådgiver i at skrive og udgive