Din bog / idé 1:1

3 m

.. tumler du med en bogidé, du ikke kan få hul på?
.. vokser idéer og research dig over hovedet?
.. er du i tvivl om hvordan din bog skal blive den succes du ønsker?
.. er du gået i stå langt inde i skriveprocessen?

Vi mødes og taler os hele vejen rundt om bogen eller idéerne og analyserer i forhold visioner, målgrupper, marked og meget mere. Vi finder lige den plan der sender dig til tasterne fuld af energi! Den plan som vil give succes for dig og dine læsere. Og gerne en plan der kobler godt til dit arbejde og til udnyttelse af stoffet i andre medier, kurser osv.

Rådgivning for at få succes

For at din bog skal få succes skal den appellere til læsere, som har deres helt egne forudsætninger, behov, smage, fordomme, drømme osv. Den skal fungere på bogformatets og bogmarkedets præmisser, og stå klart ud som det oplagte valg for din målgruppe – blandt masser af andre titler! Det kan jeg hjælpe dig godt med.

    Smagen af Rom      Cover Medlemsside Manualen      nikotinfrinucover300      Cover Grøn Energi til Alle

Jeg har i snart 10 år rådgivet mange forfattere og eksperter i at få deres bøger til at lykkes. Og jeg er lykkedes med at sælge snart 70.000 eksemplarer af mine egne bøger.

Her kan du læse lidt mere om min baggrund.

1:1 bog session – praktisk info

Vi starter med en kort telefonsamtale, hvor du fortæller mig indledende om dit projekt, og sikrer os at vi begge har en god forventning til at sessionen vil give det ønskede udbytte.
Mødet varer typisk 3-4 timer. På den tid kan jeg få indgående forståelse for dit projekt og vi kan komme grundigt omkring dine mål og udfordringer og finde de tilgange og metoder som vil hjælpe dig bedst muligt videre mod succes. Som regel er der til gengæld ikke behov for yderligere møder.
Vi mødes om formiddagen når hovederne er friske og udhvilede over god kaffe/te og croissanter.
Inkluderet er også at du efter mødet kan ringe et par gange med opklarende spørgsmål.

— Prisen er kr. 3600.- + moms —

Hvis du ikke skulle være tilfreds, så koster det ikke noget.

Jeg følger gerne dit projekt videre, men som regel er det ikke et behov. Ønsker du konkret hjælp med at skrive eller feedback på det du skriver, kan jeg henvise dig til folk der er dygtigere end mig til den del.

Kontakt:
Ring til mig på 40525601 – helst ml. 13 og 16
eller send mig en mail til karsten@karstenpers.dk

Anden rådgivning
Læs her om hvad jeg i øvrigt kan rådgive om og hjælpe med

Anbefalinger

Min rådgivning er privat. Jeg skal ikke krediteres for hvad jeg måtte bidrage med. Din bog er din bog, og jeg beder heller ikke dig om en anbefaling efter vi har arbejdet sammen. Enkelte kunder har tilbudt mig en anbefaling, og det siger jeg ikke nej til:

Cover Guide til Bedre Radioreklame“Jeg havde gået med min bog i tankerne i 3-4 år inden du fik mig skubbet i gang. Jeg fik en håndfuld gode håndgribelige råd, der satte processen i gang.  Jeg skylder dig en stor tak.”
– Palle Bo, Radioguru.dk

“Jeg kan varmt anbefale Karstens vinkler på dCover Bedre Projetledelse Over Afstandet at skrive en fagbog – hangør udfordringerne konkrete og nærværende på en måde, så selve det at skrive også bliver sjovt og interessant. Som markedsføring sparker det døre ind.
– Stine Gotved, ph.d. cybersociolog, ITU

“Kort: Karsten rocks! Han er en fabelagtig vejleder og sparringspartner.
– Mette Hertzmann, Partner, Symbiotisk

“Karsten er vildt god til at få en bog foldet ud til slet ikke at handle om en bog, men om et stykke viden i et eller andet format, som virkelig rammer et behov hos den målgruppe, du gerne vil ud til.
– Stine Mathieu, journalist, Mathieu Media

“Karstens faglige kompetence og personlighed er uvurderlig i et hvilket som helst bog projekt. Jeg kan varmt anbefale Karsten, og vil selv bruge ham som sparringspartner til min næste bog.
– Mark Mayland, direktør, PersonligWorkflow.com

 

Rådgiver i at skrive og udgive