Bogkort sælger din bog i Arnold Busck

6 m

Siden marts 2015 har de 30 Arnold Busck boghandler over hele landet haft en helt ny produkttype på hylderne – Bogkort. En smart og billig måde at bringe den smalle litteratur, niche-fagbøgerne og de gode bagkatalog-titler ind i boghandlerne igen.

Jeg har udviklet Bogkort-konceptet og sammen med Arnold Busck etaberet en model som sparer mange penge og er til fordel for både forfattere og boghandlere. Og ikke mindst for læserne, som nu vil finde et større sortiment af smalle titler i butikkerne.

  • Find presseomtale af bogkortene her
  • Læs alt om Bogkort og hvordan du kan få din egen bog ind i Arnold Busck her

Et eksempel på et Bogkort (forside + bagside) – se mange flere her

Web-Bogkort37-242x300Web-Bogkort38-242x300

Hvorfor Bogkort er en løsning til tiden

De traditionelle boghandler har det svært i den øgede konkurrence fra webbutikker, supermarkeder, e-Reolen og streamingtjenester som Mofibo. Og det har givet mindre risikovillighed – lig med mindre rum til at tage niche-faglitteratur, bagkatalog-titler og i det hele taget “smalle” bøger hjem.

Bogkort – er et “salgskort”, som forfatter/forlag forærer Arnold Busck, som til gengæld giver titlen lang tid på hylderne.

Bogkortet har al væsentlig information om bogen og rummer isbn-stregkoder og QR-koder til de formater bogen er udgivet i. Det der gør det muligt for kunden i butikken at bestille eller downloade bogen med det samme. På den måde kan man nu også købe e-bøger i Arnold Busck. Men altså kun for titler på Bogkort.

 

Rådgiver i at skrive og udgive