Kurser

3X - Copy

Jeg udbyder en række kurser under fællesskabet Selvudgiverkurser og som noget nyt tilbyder jeg rådgivning og kurser i at drive faglige Facebookgrupper med succes.

Selvudgiverkurser

I kursusfælleskabet Selvudgiverkurser udbyder jeg sammen med journalist Abelone Glahn og skønlitterær forfatter Nis Jakob relevante og billige kurser til forfattere, som ønsker at få større indsigt og varetage flere opgaver i relation til deres egne bøger. Det gælder alt fra skrive/udgive-software som Scrivener og Sigil til produktion af papirbøger og markedsføring på sociale medier.

Vi opslår løbende kurser, men du er også velkommen til at samle en gruppe interesserede og arrangere med os at vi kommer ud og holder et kursus for jer. Vi ved at økonomien er stram for mange kolleger, så derfor er det vigtigt at finde gode, billige løsninger sammen. Fx billige eller gratis lokaler.

Vi har også holdt kurser i fx produktion af e-bøger i regi af begge de to danske forfatterforeninger.

Læs meget mere på vores kursus-hjemmeside

Driv en Facebook gruppe med succes

De fleste Facebook-grupper med ambition om et fagligt eller emnemæssigt fokus kuldsejler. Så snart ikke alle i gruppen kender hinanden personligt, undergraves den stadig hurtigere af snik-snak, spam, tråde der trækkes i alle mulige retninger og ikke mindst af selvretfærdighed, personhetz og grovheder.
I et medie der er så flygtigt som Facebook, er der plads til meget lidt slinger og meget lidt tidsspilde før ”de gode medlemmer” – dem der tilfører almen værdi opgiver og forsvinder.

Jeg har i fire år drevet NewPubs facebookgrupper – det største danske fællesskab for forfattere og bogbranche – og har haft en ret unik succes med at skabe og fastholde en lødig og venlig dialog og debat. En faggruppe der ellers gerne er bramfri.. Grupperne vokser fortsat hurtigt og uden problemer. Jeg modtog Innovationsprisen på BogForum 2013 for netop NewPub.

Jeg kan hjælpe dig med at tilrettelægge din Facebookgruppe og dens regler og rutiner, så du øger chancerne for succes gevaldigt.

***
Kontakt mig for at høre mere om muligheder og priser

 

Rådgiver i at skrive og udgive