Bliv medlem af NewPub

Tilmeldingsskemaet finder du efter du lige har læse det her:

NewPub netværket, som jeg har drevet siden 2011, er åbent for alle forfattere – også ”in spe” – og det er åbent for alle, der på anden måde har aktiv tilknytning til skriveri og bogbranche. Pr. april 2017 har vi rundet 2200 medlemmer.

De primære aktiviteter – at dele viden, erfaring og spørgsmål om vores forfattererhverv – sker i vores hovedgruppe på Facebook – og medlemskab vil sige at være meldt ind der.

Når du er optaget i hovedgruppen, kan du søge og blive medlem af vores anden – kommercielle – gruppe: NewPub Opslagstavlen – hvor du kan opslå din nye bog, arrangementer, kurser, services osv.

For begge grupper gælder disse få men vigtige grundregler:

§1 – Vi er kolleger. Vi nyder godt af de andres viden og deler af vores egen.

§2 – Vi udtaler os på baggrund af viden, erfaring og overvejelser – ikke smag og behag.

§3 – Vi vurderer og dømmer ikke om hinandens bøger og litterære kvaliteter.

§4 – Vi hjælper alle aktivt til at der holdes en god tone.

§5 – Opslag i gruppen skal være alment forståelige. Hvis du linker til eksterne sider, skal du tilføje en introduktion og forklaring om relevansen for gruppen.

Søg medlemskab sådan her:

1) Udfyld dette lille tilmeldelsesskema som bl.a. viser mig at du er reelt interesseret og også sikrer mod optag af falske profiler.

2) Klik derefter med det samme på knappen “Bliv medlem af gruppe” her på Facebookgruppen.

Når begge dele er i gjort, får du en introduktions-besked fra mig og bliver optaget i gruppen. Jeg ser frem til at have dig med!

VIGTIGT: Læs også hver gruppes særlige formål og regler under BESKRIVELSE øverst i højre kolonne på gruppen.

Skal man være medlem af Facebook?

Ja, det er nødvendigt at du har en Facebookprofil, for at du kan blive medlem af NewPub. jeg forstår rigtig godt alle mulige forbehold man kan have for Facebook, men Facebook er ganske enkelt den eneste platform der giver mig mulighed for at kommunikere med dig og alle andre, uden at jeg skal have et helt sekretariat i gang.
Facebook er forudsætningen for at dette store, kollegiale fællesskab kan fungere. Jeg ved vi må undvære mulige medlemmer og gode kolleger af den grund, men jeg har ikke andre muligheder, så længe medlemskab er gratis, og alt mit arbejde er frivilligt.
Det er muligt at etablere en Facebookprofil, uden at afgive ret meget privat info, så overvej eventuelt om medlemskabet af NewPub kunne være det værd.

Læs også gerne hvorfor jeg startede NewPub

 

 

 

 

Rådgiver i at skrive og udgive